Ostråvarutillverkaren växer på sig

Känns hon igen, den lilla kalven från i somras? En ny sommar är på ingång och mycket har hänt i hennes liv liksom i våra. Mejeriet blev klart till sist, vi har börjat göra ost, hittills mest blåmögelost samt en hårdost med blomstrande yta, dvs vildmögel. Lanthandeln i Storkågeträsk säljer våra ostar liksom Sonias Deli i Skellefteå. Dessutom börjar vi få kontakt med restaurangvärlden, spännande och lärorikt! Vi har hunnit med en hel del utom att uppdatera
hemsidan, hoppas få förståelse för detta! Nu kör vi vidare!

Känner ni igen mig från i somras?

Blivande råvaruleverantören till ost växer på sig

2019-01-30T12:01:45+00:00juni 1st, 2012|3 Comments

3 Comments

 1. Calle 3 september, 2012 at 06:27

  Läste om er i Norran, och vad kul ni sålde bra på Matfesten. Jag undrar om det är möjligt att köpa era produkter i någon butik i 0910-området? Eller är det gårdsförsäljning som gäller?

  • Svedjan Ost 3 september, 2012 at 08:49

   Vi säljer genom Sonias Delibod på Östra Nygatan i Skellefteå. Dessutom på lanthandeln i Storkågeträsk för den som vill göra en bilutflykt till Övre Kågedalen, en vacker bygd. Den närmsta tiden är det begränsad tillgång men mer ost finns på lagring och vi ystar ju också hela tiden. Osten har sitt liv och behöver en hel del tid för att komma till sin rätt! Hoppas du hittar dig en bit och fler framöver! Johanna

   • Calle 12 september, 2012 at 14:13

    Tack för snabbt svar. Ska ta mig förbi Sonias Delibod så fort jag kan, men en utflykt till Övre Kågedalen låter inte heller helt fel.
    Ser fram emot att få smaka era produkter!

Comments are closed.